Categorie: Pungi hartie albe

Daca cautati PUNGI HARTIE ALBE, ati ajuns exact unde trebuie!

Pungi hartie albe, fiind fabricate într-un mediu steril, alimentele pot lua contact direct cu întreaga suprafață interioară a ambalajului, chiar dacă sunt calde sau fierbinți, deoarece punga de hârtie nu se topește și nici nu emite substanțe chimice volatile, care ar putea afecta compoziția produselor alimentare. Ambalajul este flexibil și datorită pliurilor laterale, punga se pliază după conținut, ceea ce facilitează la transportul lor în siguranță și într-un mod igienic.

Pungi hartie albe.

Pot fi utilizate cu succes în farmacii, biserici  si manastiri.  In toate cazurile fiind un ambalaj ce păstrează prospețimea, aspectul și calitățile produsului pentru mai mult timp.

Fiind un produs biodegradabil și ecologic, se recomandă reciclarea pungii după utilizare în condiții corespunzătoare, pentru a ajuta la protecția mediului înconjurător.

Pentru ambalarea produselor vrac, datorita pliurilor laterale acestea se pliaza dupa formă,  oferind siguranță în transport. În covrigării, patiserii, de asemenea, aceste pungi, datorită dimensiunilor generoase, sunt foarte utile în transportul covrigilor calzi, păstrându-le prospețimea și calitățile mai mult timp.

Pungi hartie albe  sunt un mod eficient și comod pentru a ambala și transporta produse vrac, covrigi, saleuri, popcorn, seminte  Pot fi utilizate cu succes și în magazine alimentare, în farmacii sau în magazine cu produse naturiste, în toate cazurile fiind un ambalaj ce păstrează prospețimea, aspectul și calitățile produselor pentru mai mult timp.

Fiind un produs biodegradabil și ecologic, se recomandă reciclarea pungii după utilizare în condiții corespunzătoare, pentru a ajuta la protecția mediului înconjurător.

Calitatea ne reprezinta!

Produsele sunt insotite de CERTIFICAT DE CONFORMITATE SI GARANTIE.