Categorie: Sacose maieu si pungi alimentare

Daca sunteti in cautare de  sacose maieu si pungi alimentare pentru magazinul sau supermarketul dumneavoastra, ati ajuns exact unde trebuie!

Sacose maieu reciclabile groase  pot fi personalizate la cerere, în funcție de nevoi și cerințe, astfel ajutând la promovarea brandului dumneavoastră. Personalizarea grafica in maxim 2 culori, pretul ramanand acelasi. Cantitatea minima pentru personalizare este de 5.000 de sacosele (doar la prima comanda se plateste matrita aproximativ 250 lei). Fermitatea structurala si caracteristica de suprafata a unei pungi au facut-o ideala pentru a imprima imagini de inalta calitate, logo-uri, designuri bune, ceea ce a facut ca aceste sacose reciclabile sa fie un succes pentru industria alimentara, farmaceutica, panificatiei, textila, auto-moto si chiar institutiilor publice.

Sacosele maieu reciclabile groase sunt conform legii nr. 249/2015 ce este in vigoare de la 1 ianuarie 2019
• material de calitatea si foarte rezistent
• potrivite pt legume – fructe, farmacii veterinare, alimentare, supermarket-uri, fast food, pizzerii, panificatie-patiserie sau magazinul dvs. Sacosele sunt prevazute cu pliuri laterale (pentru transportul produselor volumetrice si pentru “asezarea” mai buna a produselor). Sudura este la baza, ceea ce asigura o rezistenta sporita.
• rezistenta pentru sacosele maiou este de peste 15 kg.

Se pot observa o multime de oameni care transporta produse in sacose reciclabile tip maiou din aproape orice loc. Astfel, este foarte important sa cauti si o solutie creativa pentru a-ti ajuta business-ul sa creasca. Pentru a putea beneficia atat afacerea, cat si, cel mai important, mediul inconjurator.

Avem o multime de produse pe stoc care iti pot fi foarte folositoare in supermarket sau in afacerea ta. Adauga sacose maieu si pungi alimentare in cos, iar noi ti le vom trimite in cel mai scurt timp posibil.

Calitatea ne reprezinta!

Produsele sunt insotite de CERTIFICAT DE CONFORMITATE SI GARANTIE si cod de bare.  Termenul de valabilate este nelimitat.

In judetele Suceava si Botosani livrarea este gratuita, in restul tarii livrarea se face prin curier contra cost.

PRODUS IN ROMANIA.
tel : 0758.68.68.62