Categorie: Hartie ambalat si hartie de copt

Hartie ambalat si hartie de copt

Daca cautati hartie pentru ambalat sau hartie de copt, ati ajuns exact unde trebuie!

Hartia de ambalat cu grosimi de la 22gr – 50gr/m2 este ideala pentru ambalarea preparatelor din carne, a mezelurilor, a produselor de patiserie si cofetarie si a oricarui tip de produs care necesita o hartie de ambalat.

Hartia de impachetat rezistenta la grasimi este ideala pentru shaorma sau alte tipuri de produse fast-food ce necesita o rezistenta la grasimi.

Hartie copt dublu siliconata profesionala 500coli  in coala are utilizari multiple, de pana la 6 ori; este ideala pentru coacere in brutarii, patiserii, restaurante.

Cauti Hartie de Copt dublu siliconata? Descopera avantajele acestui produs!

– Este un produs nelipsit din restaurante, brutarii si patiserii;

– Hartia poate fi folosita pe ambele parti si poate fi chiar reutilizabila de 6 ori;

– Nu este nevoie sa curatati tava dupa folosire;

– Este siliconata pe ambele parti fiind ideala pentru coptul covrigilor, prajiturilor, foietajelor, cozonacilor, torturilor,;

– Se aseaza foarte usor pe tavile de cuptor sau de prajituri, fara ca alimentele sa se lipeasca si fara a necesita folosirea de grasimi (untura, ulei, unt);

– Materialul calitativ are o rezistenta ridicata la temperaturi mari de pana la 220 grade Celsius

– Produsele alimentare si produsele de patiserie se vor coace uniform si sunt usor de pus de hartia de copt dublu siliconata;

– Hartia cerata pentru copt este ideala pentru restaurante, patiserii si brutarii, eficientizand procesul de coacere al alimentelor.

Incepe sa folosesti Hartie copt dublu siliconata 500coli, care iti asigura coacerea optima a produselor tale!

Va punem la dispozitie hartie cerata pentru copt, in cate 500 coli/bax, cu dimensiunea de 40×60 cm, 41g/m² in coala, cu o greutate de 5 kg. Hartia pentru copt este un produs termorezistent folosit in procesul decoacere a alimentelor.

A se evita contactul cu flacara si cu alimentele sarate aflate in curs de decongelare. Temperatura maxima de utilizare 220°C. Nu se foloseste in contact direct cu flacara.

Fiind un produs biodegradabil și ecologic,  se recomandă reciclarea hartiei după utilizare în condiții corespunzătoare, pentru a ajuta la protecția mediului înconjurător.

Puneti in cosul de cumparaturi Hartie ambalat si hartie de copt ,iar noi vi le livram prin curier, imediat a doua zi.