Hartie ambalat si hartie de copt

Afișez toate cele 7 rezultate

Afișez toate cele 7 rezultate

Hartie ambalat si hartie de copt

Daca cautati hartie pentru ambalat sau hartie de copt, ati ajuns exact unde trebuie!

Hartia de ambalat cu grosimi de la 22gr – 50gr/m2 este ideala pentru ambalarea preparatelor din carne, a mezelurilor, a produselor de patiserie si cofetarie si a oricarui tip de produs care necesita o hartie de ambalat.

Hartia de impachetat rezistenta la grasimi este ideala pentru shaorma sau alte tipuri de produse fast-food ce necesita o rezistenta la grasimi.

Hartie copt dublu siliconata profesionala 500coli  in coala are utilizari multiple, de pana la 6 ori; este ideala pentru coacere in brutarii, patiserii, restaurante.

Cauti Hartie de Copt dublu siliconata? Descopera avantajele acestui produs!

– Este un produs nelipsit din restaurante, brutarii si patiserii;

– Hartia poate fi folosita pe ambele parti si poate fi chiar reutilizabila de 6 ori;

– Nu este nevoie sa curatati tava dupa folosire;

– Este siliconata pe ambele parti fiind ideala pentru coptul covrigilor, prajiturilor, foietajelor, cozonacilor, torturilor,;

– Se aseaza foarte usor pe tavile de cuptor sau de prajituri, fara ca alimentele sa se lipeasca si fara a necesita folosirea de grasimi (untura, ulei, unt);

– Materialul calitativ are o rezistenta ridicata la temperaturi mari de pana la 220 grade Celsius

– Produsele alimentare si produsele de patiserie se vor coace uniform si sunt usor de pus de hartia de copt dublu siliconata;

– Hartia cerata pentru copt este ideala pentru restaurante, patiserii si brutarii, eficientizand procesul de coacere al alimentelor.

Incepe sa folosesti Hartie copt dublu siliconata 500coli, care iti asigura coacerea optima a produselor tale!

Va punem la dispozitie hartie cerata pentru copt, in cate 500 coli/bax, cu dimensiunea de 40×60 cm, 41g/m² in coala, cu o greutate de 5 kg. Hartia pentru copt este un produs termorezistent folosit in procesul decoacere a alimentelor.

A se evita contactul cu flacara si cu alimentele sarate aflate in curs de decongelare. Temperatura maxima de utilizare 220°C. Nu se foloseste in contact direct cu flacara.

Fiind un produs biodegradabil și ecologic,  se recomandă reciclarea hartiei după utilizare în condiții corespunzătoare, pentru a ajuta la protecția mediului înconjurător.

Puneti in cosul de cumparaturi Hartie ambalat si hartie de copt ,iar noi vi le livram prin curier, imediat a doua zi.